Ze zijn in je geïnteresseerd, vanuit echte betrokkenheid

Ik zocht, ik zoek nog steeds een nieuwe baan. Liefst in de bouw, bij een groot bouwbedrijf. Als projectadministrateur, als projectmedewerker, als het maar iets met projecten te maken heeft. Natuurlijk, ik weet het, ik ben niet meer de jongste. Maar ook al is een laatste klus bij een betonbedrijf hier in de regio niet echt een succes geworden, toch blijf ik optimistisch.
Ik heb inmiddels te maken gehad met zo’n 25 detacheringsbureaus, dus aan vergelijkingsmateriaal geen gebrek!
Nou, ik kan je dit zeggen: Promanteq springt daar zonder meer uit. In positieve zin. Want daar ben je niet kandidaat nummer zoveel, nee, ze zijn nog echt in je geïnteresseerd. Zo heb ik een uitgebreid kennismakingsgesprek gehad. Daar nemen ze alle tijd voor. Omdat ze je serieus door en door willen leren kennen. Ook daarna is en blijft er over en weer veel contact. Via e-mail, via telefoon, één en al betrokkenheid. Echte betrokkenheid!

Falco Dijkhuizen (56) Velsen-Noord