Je wordt serieus begeleid naar een functie

Eigenlijk kwam het toevallig tot stand, het contact met Promanteq. Via een gemeenschappelijke kennis. Aan de praat geraakt, een beetje aan de weet gekomen wat ze deden. Dus toen ik een tijdje later het idee kreeg dat ik vanuit de sales toch liever een meer projectmanagementachtige functie wilde, weer bij ze aangeklopt.
Er volgden gesprekken. Ik werd op een prettige manier doorgezaagd. Over wie ik ben, wat ik kan en zeker ook over wat ik wil. Bovendien is er veel tijd en energie gestoken in het aanpassen van mijn cv. Die springt er nu echt meer uit en is veel beter toegeschreven op projectmanagement.
Los daarvan werd al meteen gezocht naar voor mij geschikte functies. Het mooie daarbij: als er iets van een match was met een bedrijf, dan werd ik daar niet zomaar uit het niets naar toe gestuurd. Nee, Promanteq voert eerst een soort van voorgesprek met het bedrijf. Om aan de weet te komen of het echt wat zou kunnen worden. En om het bedrijf in kwestie al iets over mij te vertellen. Heel prettig vind ik, dat ze je zo serieus naar een functie begeleiden. Want als je dan zelf op gesprek gaat, kom je niet binnen als een wildvreemde. Dat praat makkelijker.

Remco Beverdam (41), Hengelo