Ik ben stevig doorgevraagd over mijn balans tussen werk en privé

Hoe kort ik ze ook nog maar ken en al zit onze samenwerking nog duidelijk in de opstartfase, toch ben ik zeker al te spreken over Promanteq. Dat heeft alles te maken met het feit dat ze je echt proberen te helpen.
Neem het kennismakingsgesprek dat ik met ze heb gehad. Daar hebben we ruim de tijd voor genomen. Wat mij daarbij opviel? Dat er alle aandacht was voor zowel het zakelijke als het persoonlijke aspect van wie ik ben en wat ik doe en kan. Ja, ik ben goed – in de zin van stevig – doorgevraagd waar het ging over mijn balans tussen privé en werk. Over goed doorvragen gesproken… Dat gebeurde ook met betrekking tot mijn cv. Dat hebben we samen op een positief kritische manier goed doorgenomen.
Overigens, qua contact is het niet bij ons kennismakingsgesprek gebleven. Om de paar werken hebben en houden we contact. Dat nauwe samenwerken sterkt mij alleen maar meer in mijn keuze voor Promanteq.

Oscar van den Elshout (31), Arnhem