Een mooie reis

Wij zijn bij Promanteq – “zeker de juiste mensen”​ bezig met onze branding, samen met met de hulp van Mitchell Brown en René Wissink. Het is een mooie reis geweest, naar datgene wat je nu werkelijk wil laten zien. Tuurlijk…onze branding was er al, maar om die verdieping op te zoeken, door middel van opdrachten en gesprekken, dat is een gaaf proces. Er komt zoveel naar boven.. en dan… weet je feilloos eigenlijk wel waarom je doet wat je doet.. en iedere dag!

Inmiddels weken verder, vele gesprekken online met elkaar gevoerd, over en weer informatie uitgedeeld, alles om tot het eindresultaat te komen. En wat voor eindresultaat, trots, een mooi geheel van onze branding, nu de laatste puntjes op de i zetten, en dan stap voor stap dit doorvoeren.

Een van de oneliners die in onze branding voorkomt is: “trots om mensen te mogen helpen” Woorden die bij mij zeker passen, als persoon… in mijn werk, maar ook privé. Wat is er mooier, als je een ander mens op wat voor manier ergens mee (verder) kan helpen. Ik kan niet wachten tot het klaar is…. dus.. wordt vervolgt.