Dit zeggen kandidaten over ons

Kandidaat – Persoonlijk en onderscheidend

Via een openstaande vacature kwam ik per toeval in aanraking met Promanteq.

Prompt na mijn online sollicitatie kreeg ik een persoonlijke bevestiging en binnen een paar dagen een uitgebreide telefonische kennismakingsgesprek. Fantastisch dat een Werving & Selectiebureau zo een grondig vooronderzoek doet, voordat men kandidaten bij een bedrijf gaat voorstellen.

Het was ook erg fijn dat ik gedurende het sollicitatietraject proactief door Promanteq op de hoogte gehouden werd van de stand van zaken. Zelfs nadat ik mijn arbeidsovereenkomst uiteindelijk had ondertekend, heb ik een zeer open evaluatiegesprek met Promanteq gehad. Niets handtekening eronder en op naar de volgende kandidaat! Deze persoonlijke en individuele aanpak richting de kandidaten is iets waar Promanteq zich echt onderscheidt van andere de bureaus waar ik tijdens mijn carrière in aanraking mee ben gekomen.

Bij Promanteq ben je geen nummer, maar een individu waar alle tijd en aandacht voor wordt genomen.

Saara de Jonge