Corona

Onze collega’s werken sinds weken afwisselend vanuit thuis en op locaties. Wij zelf pendelen tussen kantoor en thuis, samen met onze kantoor hond Noortje.

Door de Corona is er veel veranderd, wij bieden onze collega’s de ruimte en de vrijheid om op kantoor te werken. Dit vindt meestal plaats op de vrijdag, elkaar zien, gezellig met elkaar, bijpraten, kennis delen, bespreken van nieuwe ontwikkelingen… alleen nu gaat dat niet.

Als je beter verbonden bent met je collega’s, vergroot dat het vertrouwen, wat weer leidt tot meer betrokkenheid. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich thuis voelen, in ons familiebedrijf, iedereen wordt gewaardeerd in zijn of haar eigen talent, en daar zijn wij trots op. Helaas door de corona tijd zien we elkaar in real live minder, maar….hebben gelukkig contact op verschillende manieren.

Hopelijk mogen bedrijven en kantoren straks weer langzaam open. Ondanks dat we nog niet weten wat de protocollen worden, hebben wij al enige voorzorgsmaatregelingen getroffen bij binnenkomst van ons kantoor.

Blijf gezond en Stay Safe.